Αλυκή Αιγίου – Επαναπροσεγγίζοντας ένα πολύτιμο οικοσύστημα

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Υγροτόπων που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας ανακοινώνει την διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας και εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Αλυκή Αιγίου – Επαναπροσεγγίζοντας ένα πολύτιμο οικοσύστημα», αφιερωμένη στον Υδροβιότοπο της Αλυκής Αιγίου, με στόχο την ανάδειξή του καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Αιγιάλειας για το μοναδικό αυτό οικοσύστημα.

Η έκθεση φωτογραφίας θα εστιάσει στο φυσικό οικοσύστημα της Αλυκής και την βιοποικιλότητά της με έμφαση στην ορνιθοπανίδα όπως και στις διαφορετικές φάσεις του υδροβιότοπου στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. απευθύνει κάλεσμα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που έχουν κατά καιρούς αποτυπώσει με το φακό τους τον υδροβιότοπο της Αλυκής και την πανίδα και χλωρίδα της περιοχής της και επιθυμούν να μοιραστούν το υλικό τους για τις ανάγκες της έκθεσης. Επιπλέον του φωτογραφικού υλικού θα αξιοποιηθεί και οπτικοακουστικό υλικό (video).

 

Το υλικό αποστέλλεται στο email: dhkepaigialeias@gmail.com με την ένδειξη Project Αλυκή.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Φωτογραφικού Υλικού:
Τα αρχεία να είναι μορφής JPEG, dpi 300, aspect ratio 3:2

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Βίντεο:
Τα αρχεία να είναι μορφής MP4 με κωδικοποίηση H.264 ελάχιστης διάρκειας 20 δευτερολέπτων και μέγιστης 5 λεπτών

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More