Αγάπη στην εποχή της πανδημίας

Ένα ζευγάρι αγωνίζεται στην πρώτη γραμμή εναντίον του COVID-19 μαζί. Δουλεύουν εξαντλητικές ώρες και δεν μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλο παρά μόνο ενώ φορούν τον εξοπλισμό ασφαλείας σε περίπτωση που ο ένας μολυνθεί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η Mindy Brock και ο σύντροφός της Ben Cayer είναι μέρος της ομάδας “διασωληνωση ασθενών με COVID-19” του Tampa General Hospital, αναλαμβάνοντας την περίπλοκη απο κοντά υψηλού κινδύνου για την διασωληνωση των ασθενών.

Είμαστε παντρεμένοι πέντε χρόνια, το άγχος της δουλειάς και της θλίψης να βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να πεθαίνουν απο τον ιό της πανδημίας μπροστά μας είναι σκληρό γι’ μάς αλά και για όλο το προσωπικό της πρότασης γραμμής του νοσοκομείου είπε η Mindy.

“Διαφωνουσαμε για μικρά και ασήμαντα πράγματα, παράδειγμα για την μουσική που θα ακούσουμε στο αυτοκίνητο ή ποιος θα πλύνει τα πιάτα στο σπίτι μετά τη δουλειά… αργότερα οι νέες διαδικασίες της δουλειάς, μας άλλαξε δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε ασήμαντα πράγματα, είχαμε αφοσιωθεί στη δουλειά μας χειρουργικές επεμβάσεις και τώρα με τον ιό. Αυτό που είναι σημαντικό να μένουμε μαζί και πάντα να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο “Και οχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι άνθρωποι, αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ενωμένοι και αλληλέγγυοι” είπε η Mindy.!

 

Πηγή : https://www.facebook.com/groups/306500762435/permalink/10158278109262436/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More