Ενδιαφέρομαι Παράκτιος Καθαρισμός Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας

Θέλετε να προσφέρουμε όλοι μαζί καθαρότερες θάλασσες και ακτές;

Όλοι μας απολαμβάνουμε το καλοκαίρι τις παραλίες..

Πόσες φορές όμως αυτή η εικόνα έχει χαλάσει από μια γόπα που θα «ξεφυτρώσει» στην άμμο, ένα καλαμάκι που θα μπλεχτεί στα πόδια μας, μια πλαστική σακούλα που «πετάει» από τον αέρα και πολλά άλλα;

Μετά την επιτυχία και τη στήριξη των καθαρισμών ατην Ανατολική Φθιώτιδα, είμαστε πανέτοιμοι για τη μεγάλη δράση μας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί στην Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας!

Αν σας ενοχλεί το θέαμα των απορριμμάτων που κάποιοι αφήνουν πίσω τους στις παραλίες, τότε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε φορείς, σχολεία, γονείς, εκπαιδευτικοί, Λιμενικές Αρχές, ΟΤΑ, εταιρείες, Πρεσβείες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, ορειβατικοί και φυσιολατρικοί σύλλογοι, καταδυτικά κέντρα, ναυτικοί και ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, τοπικές ενώσεις, ομάδες εθελοντών και κάθε έναν που θέλει να εκφράσει την ευαισθησία του για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια!

Να έχετε μαζί καπέλο, νεράκι, αντηλιακό, και χαμόγελα για την υπέροχη πράξη της ημέρας.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More