«Χριστούγεννα  είναι…» Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου

«Χριστούγεννα  είναι…»

 

Ένα διήμερο γεμάτο δράσεις για μικρούς και μεγάλους, είναι αυτό που ακολουθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γεωργίου , το οποίο το απόγευμα της Πέμπτης (χθες) σηματοδότησε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει έως και τις 31 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Τα Ζαρουχλέικα, η πλατεία Όλγας και η πλατεία Γεωργίου, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» .  Στις 11:00 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου στην πλατεία Όλγας θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά, τα οποία θα κληθούν να δημιουργήσουν και να χρωματίσουν πάνω σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Η πλατεία Γεωργίου στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα φιλοξενήσει την παράσταση του θεάτρου σκιών «Το σπίτι της Κοκκόνας», από τον Κώστα Μακρή.

Την Κυριακή15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Εικαστικό Εργαστήρι θα υποδεχθεί για δεύτερη ημέρα στις 11:00 το πρωί τους μικρούς εικαστικούς «δημιουργούς», ενώ στις 6:00 το απόγευμα, στις εργατικές κατοικίες στα Ζαρουχλέικα, ο καραγκιοζοπαίχτης Μπάμπης Μακρής, στήνει το μπερντέ του και παρουσιάζει σε μικρούς και μεγάλους «Τον Καραγκιόζη στην χώρα των καλικάντζαρων».

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More