Το «ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ» συνεχίζει δυναμικά τις παραστάσεις

Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει την θεατρική του πορεία με την ίδια φιλοσοφία και πρόταση που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια προσφέροντας στο θεατή ένα σύγχρονο ελληνικό έργο , ανατρεπτικό, με χιούμορ και ευαισθησία, που κρύβει ένα μάθημα ζωής .

Επόμενη στάση ο Δήμος Ερυμάνθου . Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Χαλανδρίτσας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν – σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο- το ΜΑΜ του Σάκη Σερέφα.

Με δύο ακόμη παραστάσεις την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Σταυροδρόμι στις 20:00 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 20:00 στο Λεόντιο θα ολοκληρώσει τον κύκλο παραστάσεων στο Δήμο Ερυμάνθου.

 

Το έργο:

Επί επτά χρόνια, ένας μοναχικός μαθητής, ο Ζοζέφ, κι ένας μοναχικός οδηγός λεωφορείου, ο Μεγάλος, αναπτύσσουν μια ιδιότυπη φιλία. Καθισμένοι πλάι-πλάι μέσα στο σχολικό λεωφορείο, συζητούν κι εξομολογούνται μυστικά κι εμπειρίες για την ευτυχία, τον έρωτα, τη μνήμη, τον θάνατο, τα ζόρια αλλά και τα κέφια της ζωής. Για τον μαθητή αυτή η σχέση αποτελεί μια μύηση στη ζωή που τον περιμένει. Για τον οδηγό αποτελεί μια αφορμή για αναπόληση και επανεκτίμηση της ζωής που πέρασε.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία –Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος.

Σκηνικά-Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος και Αλεξάνδρα Σιάφκου,

Χορογραφία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου.

Σχεδιασμός Φωτισμών :Νίκος Σωτηρόπουλος

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας, Πάνος Τρουμπουνέλης, Μαίρη Χρυσανθακοπούλου.

 

Πληροφορίες 6936585904 κ. Πέτρος Βάης αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More