Τιμητική διάκριση Για τον οργανισμό της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

Ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, θα αποτελέσει η τιμητική διάκριση, που θα απονεμηθεί στον Οργανισμό, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωνικού Συλλόγου ”ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, τη Δευτέρα το βράδυ στην εκδήλωση, που θα οργανωθεί στις 8 το βράδυ, στο Δασύλλιο By Vouz.

Ο Σύλλογος του ”ΑΛΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ”, έχει την επιθυμία, στη βραδιά της 24ης Ιουνίου, να αναδειχθεί ο ρόλος και η προσφορά εξαιρετικών ανθρώπων και φορέων, όπως η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, που στήριξαν τις δράσεις του Συλλόγου, την χρονιά που μας πέρασε. 
Η τιμητική διάκριση, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά, τους στόχους του Οργανισμού της ”ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ”, που εκτός από καλλιτεχνικοί είναι και κοινωνικοί, δια της προσφοράς των υπηρεσιών της, στο συνάνθρωπο της τοπικής και όχι μόνον κοινωνίας.
Την τιμητική διάκριση θα παραλάβουν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννης Κόττορος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ θα παραστούν και μέλη του Δ.Σ.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More