Συναυλία στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού Αχαΐας

Στο κλείσιμο του καλοκαιριού, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ θα δώσει μία ορχηστρική συναυλία, με τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ και το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ του Οργανισμού, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού Αχαΐας, στις 9 το βράδυ, με το γενικό τίτλο ‘’Διάσπαρτο Φως’’ και με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

 

  Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση και με την οργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων ‘’Πείρος’’, ο οποίος πολλές φορές έχει φιλοξενήσει την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ σε εκδηλώσεις του.

 

 Το πρόγραμμα θα αρχίσει με το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’, που θα ερμηνεύσει έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου, Γιώργου Αθανασακόπουλου και Els Jovens. Θα διευθύνει ο συνθέτης και κιθαριστής, Γιώργος Αθανασακόπουλος.

 

  Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του Οργανισμού με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα παρουσιάσει και θα ερμηνεύσει έργα των συνθετών: Ernesto Lecuona, Andrew Lloyd Webber, James D. Ployhar, Klaus Badelt, Sidney Bechet, Joseph Compello, Franco Cesarini, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού και Μάνου Λοίζου.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More