Ο ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές

Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις απογευματινές δραστηριότητες των μελών του. Τα μέλη του Συλλόγου μας είναι άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας. Δεν κρίνεται αναγκαίο οι εθελοντές να διαθέτουν ακαδημαϊκή κατάρτιση ή εμπειρία, οπότε είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επιθυμεί να διαθέσει το χρόνο του εθελοντικά. Ενδιαφερόμαστε για:

1. Θεατρολόγους

2. Δάσκαλους σκακιού

3. Γυμναστές

4. Χειροτέχνες

5. Φωτογράφους

6. Εκπαιδευτές H/Y

7. Αρθρογράφους ή φιλόλογους

8. Δασκάλους χορού

Επίσης, το κάλεσμα απευθύνεται και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί & νοσηλευτές), οι οποίοι είναι πολύτιμοι αρωγοί του έργου μας.

Παρακαλώ όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sopsipatron@gmail.com , με θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ».

Οι εθελοντές μας απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του ΣΟΨΥ Πάτρας. Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, ενεργοποιούνται οι εθελοντές μας σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητά και την επιθυμία τους. Στους εθελοντές παρέχεται συνεχόμενη εκπαίδευση καθώς και μηνιαία εποπτεία από το ψυχίατρο του φορέα.

Χαρά μας να σε γνωρίσουμε και να σμίξουμε τις εμπειρίες μας!

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More