Οι «Ταξιδευτές της Πρόζας έκοψαν την πίτα τους

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα «ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας» υποδέχθηκαν τους φίλους τους σε μια εκδήλωση που έμεινε αξέχαστη…!!!

Η βραδιά όπως και η φετινή σαιζόν των Ταξιδευτών αφιερώθηκε στην κα. Μαρούδα η οποία και κλήθηκε με μεγάλη συγκίνηση από την υπεύθυνη της ομάδας κα. Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου να συνδράμει στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κάτι που ακολούθως έπραξαν και οι Καλαβρυτινοί των Ταξιδευτών της Πρόζας κ.κ. Σπύρος Βορύλλας, Αλέξης Μπίρμπας και Παναγιώτης Μαντάς. Επίσης, μεγάλη τιμή για τους Ταξιδευτές ήταν η παρουσία και η κοπή της πίτας από τους Πατρινούς συγγραφείς Χρύσα Λυκούδη, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και Νόπη Γραικούση καθώς επίσης και του ποιητή κ Χρήστο Μοσχονά..!!

Με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την οποία ευλόγησε ο πατέρας Ιωσήφ, οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» έκλεισαν την βραδιά με μια ευχάριστη έκπληξη προς τους παρευρισκόμενους χαρίζοντας τους στιγμιότυπα από τα επικείμενα ταξίδια τους.

Από το καρναβαλικό δρώμενο «Αλλού το όνειρο και Αλλού το θαύμα» της Πατρινής συγγραφέως κας Θεοδώρας Μαρούδα Ανεστοπούλου, εμπνευσμένο από το πρωτότυπο στο βιβλίο της «Πάτρα η αγαπημένη» το οποίο θα παρουσιαστεί τις προσεχείς ημέρες σε ιδρύματα της πόλης μας, καθώς επίσης και από την καλοκαιρινή τους παράσταση «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» του Αλέκου Σακελλάριου…!!

Οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» ευχαριστούν όλους τους φίλους που ήταν κοντά τους στην εξαίσια αυτή βραδιά καθώς επίσης τους παραπάνω ομιλητές που με τα υπέροχα λόγια τους μας γέμισαν δύναμη για άλλη μια φορά για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να προσφέρουμε με αίσθημα αλτρουισμού στους συνανθρώπους μας και πάντα με ανιδιοτέλεια, πηγαίνοντας την ψυχαγωγία και έμμεσα την ψυχική ανάταση σε μέρη που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν και σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη… Η αγάπη αυτών των ανθρώπων καθώς μας γεμίζει ολοκληρωτικά, ουσιαστικά και πραγματικά μας οδηγεί να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο… Ας είμαστε γενναιόδωροι αυτήν την χρονιά, το χρωστάμε στα παιδιά των παιδιών μας…!!!

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More