Ξεκινούν οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ «6 Χορδές 1 Ορχήστρα» από το «VIBRATO» του Οργανισμού της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»

Αρχίζουν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, οι διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ «6 Χορδές 1 Ορχήστρα» που οργανώνει το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «VIBRATO» του Οργανισμού της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος].

 

           Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα στις 7.30, στις αίθουσες του Οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη των καθηγητών του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Γιάννη Κόττορου και Γιάννη Παναγιωτόπουλου, με θέματα, τη Βυζαντινή και την Παραδοσιακή Μουσική.

 

           Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, ο καταξιωμένος Μαέστρος, Ανδρέας Πυλαρινός, σε ανοιχτή δοκιμή με την Ορχήστρα, θα μιλήσει για την «Πολυρυθμία» και τη Διεύθυνση Ορχήστρας.

 

           Στις 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον καθηγητή του Ωδείου, Γιώργο Παπαγεωργίου με θέμα το ρεμπέτικο τραγούδι, ενώ στις 22 Μαρτίου, θα γίνει διάλεξη από τους καθηγητές του Ωδείου, Σωτήρη Γκλαβά και Γιώργο Αθανασακόπουλο, με θέματα: «Κλίμακες- Συγχορδίες».

 

           Τέλος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «VIBRATO» θα δώσει συναυλία στον Πύργο Ηλείας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More