Με εξαιρετική επιτυχία έλαβε μέρος η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, στο διήμερο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Με εξαιρετική επιτυχία έλαβε μέρος η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, στο διήμερο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου [Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού], που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου, το παρελθόν Σαββατοκύριακο.

 

   Την Κυριακή το απόγευμα, που η συνάντηση αφορούσε σε παιδικές χορωδίες, εκτός από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που έκλεισε και τη συναυλία, παρόντος, του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, αλλά και του Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Κων/νου Νικολαΐδη, μετείχαν οι χορωδίες: Παιδική- Νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης και η Παιδική Χορωδία Rosarte, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

 

  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη σύμπραξη της διαπρεπούς και καταξιωμένης soprano, Μίνας Πολυχρόνου, ερμήνευσε υποδειγματικά τα εξής έργα: ‘’A CHORAL FLOURISH’’, Traditional Latin, LINDA SPEVACEK, ‘’AVE  MARIA’’ ROBERT PRIZEMAN, Επεξεργασία: JAN VALTA, Solo soprano: ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, ‘’CERF-VOLANT’’, CRHISTOPHE BARRATIER- BRUNO COULAIS, ‘’CAN YOU HEAR ME?’’, BOB CHILCOTT, ‘’CANTAMOS’’  (We sing), JAMES desJARDIN, και ‘’DANZA’’,   Στίχοι από το ποίημα: ‘’Dance, Dance my Heart’’, της συλλογής 100 ποιήματα του Καμπίρ, σε μετάφραση του Rabindranath Tagore, LINDA SPEVACEK, Solo soprano: ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ.

 

   Τη χορωδία διηύθυνε η Αρετούσα Νικολοπούλου. Πιάνο έπαιξε η Έλενα Φέτκο και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος. Την αποστολή συνόδευσαν ο Έφορος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός. Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών, Θωμάς Λουζιώτης, ο Διευθυντής της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, συνθέτες και διευθυντές χορωδιών, αλλά και πολλοί φιλόμουσοι από την τοπική και όχι μόνον κοινωνία.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More