Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού [αίθουσα συναυλιών ‘’Τόλης Νομικός’’], την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, παρουσία των μελών και φίλων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

  Στην ευλογία της Πίττας, θα ψάλλει ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν, η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ‘’ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ’’ [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος] και η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας].

  Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του Οργανισμού, Λίτσα Μάγγου και Τάκης Παναγιωτακόπουλος, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στην «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ», θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μο Σταύρο Σολωμό.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More