Η DUR χορηγός στη Θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Η DUR αποτέλεσε χορηγό στη θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου με τίτλο «Τσούχτρες» που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» το διάστημα 12 έως 17 Φεβρουαρίου 2019 στην Πάτρα. Με τη φετινή παράσταση να αποτελεί αφιέρωμα στις διαφορές και τις διακρίσεις μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, το Καρναβάλι της Πάτρας υπήρξε ο πρωταγωνιστής της, εναλλάσσοντας ανθρώπους και θαλασσινά στο ρυθμό των κυμάτων της θάλασσας.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πάτρας αποτελεί ένα αστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο ήδη από το 1992 έχει ως στόχο την ανάδειξη του Πατρινού Καρναβαλιού ως μέρους της τοπικής πολιτιστικής παράδοσης. Με 150 ενεργά μέλη και λάτρεις του καρναβαλιού, οι πολυποίκιλες δραστηριότητές του, όπως μουσικές και θεατρικές παρωδίες, αυτοσχέδια ή οργανωμένα γλέντια, καθώς και χοροί στις Απόκριες,  συνθέτουν το ιδανικό κλίμα της απόλυτης καρναβαλικής διάθεσης.

Η DUR, σε  συνεχή αλληλεπίδραση με την τοπική Κοινωνία, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να ενθαρρύνει εκδηλώσεις με επίκεντρο την ανάδειξη του πολιτισμού και την αναβίωση εθίμων που επιβεβαιώνουν την πλούσια κληρονομιά της έδρας της.

 

Λίγα λόγια για τη DUR

 

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα..H DUR αριθμεί πλέον στο σύνολο 30 σημεία πώλησης επεκτείνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More