Η Πολυφωνική συνεχίζει τις ποικιλόμορφες δραστηριότητες της

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος] στην επιστημονική διημερίδα του ΙΤΕ/ ΙΕΧΜΗ, τη Δευτέρα τα βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ συνεχίζει τις ποικιλόμορφες δραστηριότητες της.

  Το Σάββατο αναχωρεί για την Κηφισιά, το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ του Οργανισμού, που θα λάβει μέρος στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που οργανώνει ο ‘’Απόλλων Μουσηγέτης’’ Κηφισιάς.

   Η χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα:  ‘’ΜΑΡΙΝΑ’’, Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ‘’ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ’’, Παραδοσιακό Νιγρίτας- Χορός Καλαματιανός, Επεξεργασία: ΕΜΜΑ- ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, ‘’ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ’’, Στίχοι: Μάνος Χατζιδάκις- Γιώργος Ρούσσος, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΛΟΥΚΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’TRAGNALA E MALKA MOMA’’, Παραδοσιακό Βουλγαρίας, Επεξεργασία: STEFAN KOUTEV, ‘’ΕΡΗΝΑΚΙ’’, Παραδοσιακό Μικράς Ασίας, Επεξεργασία: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ και ‘’ΜΥΡΤΙΑ’’, Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ.

 Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου.

              Την Κυριακή το πρωί, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα μετάσχει στο ‘’pink the city’’ που οργανώνει το ‘’Άλμα Ζωής’’, παίζοντας κατάλληλη μουσική, στα σκαλοπάτια του Δικαστικού Μεγάρου και κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού περιπάτου των εκατοντάδων Πατρινών, που οργανώνεται για το μεγάλο αυτό γεγονός. Θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος.

   Εν τω μεταξύ στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, η τάξη κρουστών του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με επικεφαλής τον καθηγητή κρουστών, Κώστα Κονδύλη, θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης πορεία τους pink the city.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More