Η παιδική χορωδία της πολυφωνικής στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Αναχωρεί την Κυριακή το μεσημέρι για την Αθήνα, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου να λάβει μέρος στο διήμερο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου [Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού], στο οποίο συμμετείχε και την περασμένη χρονιά με την Νεανική Χορωδία του Οργανισμού.

 

             Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου, ενώ την Κυριακή το απόγευμα, εκτός από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που θα κλείσει και τη συναυλία, θα μετάσχουν οι χορωδίες: Παιδική- Νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης και η Παιδική Χορωδία Rosarte, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

 

              Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη σύμπραξη της διαπρεπούς και καταξιωμένης soprano, Μίνας Πολυχρόνου, θα ερμηνεύσει τα εξής έργα: ‘’A CHORAL FLOURISH’’, Traditional Latin, LINDA SPEVACEK, ‘’AVE  MARIA’’ ROBERT PRIZEMAN, Επεξεργασία: JAN VALTA, Solo soprano: ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, ‘’CERF-VOLANT’’, CRHISTOPHE BARRATIER- BRUNO COULAIS, ‘’CAN YOU HEAR ME?’’, BOB CHILCOTT, ‘’CANTAMOS’’  (We sing), JAMES desJARDIN, και ‘’DANZA’’,   Στίχοι από το ποίημα: ‘’Dance, Dance my Heart’’, της συλλογής 100 ποιήματα του Καμπίρ, σε μετάφραση του Rabindranath Tagore, LINDA SPEVACEK, Solo soprano: ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ.

 

   Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου. Πιάνο θα παίξει η Έλενα Φέτκο και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Έφορος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More