Η Ετήσια έκθεση ενηλίκων και παιδικών τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων,

Η Ετήσια έκθεση ενηλίκων και παιδικών τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων, ανοίγει τις πύλες της την προσεχή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην «Αγορά Αργύρη», με την πραγματοποίηση των εγκαινίων .

Στην έκθεση η οποία θα διαρκέσει έως και  την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζονται περισσότερες από 1200 δημιουργίες 400 μαθητών, από τα εργαστήρια: ζωγραφικής, κεραμικής, κατασκευών, αγιογραφίας και κοσμήματος των εργαστηρίων Πατρών και Βραχνεΐκων ( χειμερινών και θερινών τμημάτων).

 

Στα τμήματα του Εικαστικού εργαστηρίου, δίδαξαν οι ζωγράφοι, Καραλή Βασιλική, Καρατζά Άννα, Μπαρμπαγιάννη Έλλη, Στάμου Βασιλική, Στεφανίδη Χρύσα, Παντελής Διονύσιος, Παπαμιχαήλ ΑγγελικΉ, Χατζηπαπάς Αριστομένης και Βressoud  Ganaelle, οι κεραμίστες Κανελλοπούλου Μαρία, Κοντόγεωργα Παναγιώτα,   Μεθενίτης Σπύρος και Μόρφη θεοδώρα. Ο Κωνσταντίνος – Στάυρος Φυσκίλης δίδαξε αγιογραφία, κόσμημα ο Δημήτριος Κωλέτης και Ιστορία της Τέχνης η Πολυξένη Γιαννούλη. Το συντονισμό των καθηγητών είχε ο Αν΄τωνης Βάος.

 

Ώρες λειτουργίας έκθεσης :

Καθημερινές πρωί: 09:00 – 13:00 απόγευμα 17:00 – 21:00

Σάββατα πρωί 09:00 -14:00

           

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More