Η Δράση ΕΚΟ («Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών») διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας

Η Δράση ΕΚΟ («Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών») δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τους Φοιτητές του Πανεπιστημίου μας οι οποίοι ανήκουν στις Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες

Ως Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες ορίζονται εκείνες οι ομάδες πληθυσμού που κινδυνεύουν περισσότερο να στερηθούν βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως την πρόσβαση στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην υγειονομική φροντίδα. Ενδεικτικά, στις ΕΚΟ ανήκουν τα άτομα με αναπηρία, φοιτητές με οικονομική αδυναμία,  μετανάστες, πρόσφυγες, ρομά, φοιτητές με ψυχικές διαταραχές κ.α.

Σκοπός μας η παροχή ισότιμης εκπαίδευσης, ευκαιριών και προσβασιμότητας με απώτερο στόχο την εκπαιδευτική και κοινωνική ενσωμάτωση στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

View this post on Instagram

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εμπνεύσου και σκέψου.. Τι σημαίνει για εσένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ; • Βγάλε τη δική σου φωτογραφία για τη Διαφορετικότητα και ανέβασέ την στο instagram – μην ξεχάσεις πως πρέπει να έχεις δημόσιο προφίλ! • Κάνε follow τη σελίδα μας – @ekoupatras • Κάνε tag την @ekoupatras στη φωτογραφία σου • Και φυσικά πρόσθεσε τα hashtags #eko_diaforetikotita και #eko_upatras Οι συμμετοχές ισχύουν μέχρι και 4 Απριλίου 2019. Οι 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes μέχρι και 7 Απριλίου, θα προκριθούν και θα περάσουν από την επιτροπή – ομάδα ΕΚΟ, η οποία θα αναδείξει τις νικήτριες – πιο εμπνευσμένες φωτογραφίες για τη Διαφορετικότητα. Η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά των δώρων στους 3 νικητές θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο σε εκδήλωση αφιερωμένη στη Διαφορετικότητα. Δώρα του διαγωνισμού: ♡ Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα iPhone 6 32GB Space 4G Smartphone!!! ♡ Ο δεύτερος νικητής θα αποκτήσει ένα SANDISK CONNECT™ WIRELESS STICK για να μεταφέρει ασύρματα τα αρχεία των συσκευών του και όχι μόνο! ♡ Ο τρίτος νικητής θα λάβει αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Πατρών. *Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη δράση ΕΚΟ του Πανεπιστημίου Πατρών με αναφορά πάντα του ονόματος του δημιουργού.

A post shared by EKO Upatras (@ekoupatras) on

Εμπνεύσου και σκέψου..

Τι σημαίνει για εσένα Διαφορετικότητα; 

• Βγάλε τη δική σου φωτογραφία για τη Διαφορετικότητα και ανέβασέ την στο instagram – μην ξεχάσεις πως πρέπει να έχεις δημόσιο προφίλ!

• Κάνε follow τη σελίδα μας @ekoupatras

• Κάνε tag την EKO Upatras (@ekoupatras) στη φωτογραφία σου

• Και φυσικά πρόσθεσε τα hashtags #eko_diaforetikotita και #eko_upatras

Οι συμμετοχές ισχύουν μέχρι και 4 Απριλίου 2019. 

Οι 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes μέχρι και 7 Απριλίου, θα προκριθούν και θα περάσουν από την επιτροπή – ομάδα ΕΚΟ, η οποία θα αναδείξει τις νικήτριες – πιο εμπνευσμένες φωτογραφίες για τη Διαφορετικότητα. 

Η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά των δώρων στους 3 νικητές θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο σε εκδήλωση αφιερωμένη στη Διαφορετικότητα.

Δώρα του διαγωνισμού:

♡ Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα iPhone 6 32GB Space 4G Smartphone!!! 

♡ Ο δεύτερος νικητής θα αποκτήσει ένα SANDISK CONNECT™ WIRELESS STICK για να μεταφέρει ασύρματα τα αρχεία των συσκευών του και όχι μόνο!

♡ Ο τρίτος νικητής θα λάβει αναμνηστικά δώρα του Πανεπιστημίου Πατρών.

*Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη δράση ΕΚΟ του Πανεπιστημίου Πατρών με αναφορά πάντα του ονόματος του δημιουργού.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More