Δωρεάν μαθήματα decoupage από την ελληνική αντικαρκινική εταιρεία

Στα πλαίσια των δράσεων για ΠΡΟΛΗΨΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την υγεία , με στόχο πάντα την ποιότητα ζωής ,το Παράρτημα Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ,αποφάσισε να προσφέρει στα Μέλη -Φίλους και Φίλες του ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ decoupage και άλλες σχετικές με αυτό τεχνικές, ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, στο Γραφείο του Παραρτήματος.

Εκτιμά ότι ,με την κίνηση αυτή ,θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν ,να ψυχαγωγηθούν. Μέσα σε όμορφο και φιλικό περιβάλλον ,που προάγει την ανθρώπινη επικοινωνία και ενισχύει την θετική στάση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, αυτοί θα γνωρίσουν καλύτερα τους σκοπούς και το έργο της Αντικαρκινικής και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν ενεργά σε όποιες δραστηριότητες υπάρξει ανάγκη.

Η τεχνική του decoupage, που λατρεύτηκε ανα τους αιώνες και άντεξε στον χρόνο, η μεταμόρφωση αντικειμένων με παρεμβάσεις και αναπαλαίωση, εξελικτικά έφτασε από τον 13ο αιώνα, κυρίως από Κίνα, στην Ευρώπη και μας προσφέρει την γνώση ,την ευχαρίστηση, την ψυχική ισορροπία, την ποιότητα. Χάρις σε αυτήν, μπορούμε να συνδιάσουμε ποικίλα υλικά, μοτίβα, χρώματα και με φαντασία, αγάπη και μεράκι ,τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και συναρπαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες που σχηματίζονται , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6932817275 και 2610225590 και στο mail : antikarkinikipatras@yahoo.com Ανάλογα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More