Γεύση σοκολατοπόλεμου και Πατρινού Καρναβαλιού στο τηλεοπτικό κανάλι Open Beyond

To αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων έθιμο του σοκολατοπόλεμου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μακρόχρονη ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, θα έχει και φέτος την τιμητική του στο αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι Open Beyond TV με τους εκπροσώπους των σωματείων των σοκολατοριχτών Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και  «Σοκολατοπαίχτες» να διαφημίζουν το Πατρινό Καρναβάλι.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων θα βρεθούν στην Αθήνα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Θα τους δούμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο τέλος της ενημερωτικής εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού Open Beyond TV «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη (ώρα έναρξης: 5.40πμ) και μετά στην ψυχαγωγική εκπομπή του ίδιου καναλιού «Έλα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου (ώρα έναρξης: 9.50πμ) να δίνουν τον απαραίτητο τόνο μιλώντας για το έθιμο και κάνοντας τις δημοφιλείς σοκολατορίψεις τους μεταφέροντας νότα αισιοδοξίας και γεύση Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την Ελλάδα.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More